You are currently viewing Tar du steget for å få det litt bedre?

Tar du steget for å få det litt bedre?

Har du behov for en arena hvor du kan snakke om livet og hvordan du har det?

Vår organisasjon tilbyr samtalegrupper for alle over 18 år, hvor du kan snakke om dine opplevelser, tanker og følelser i en lukket gruppe med 5 – 6 andre deltakere.

Det er gratis å delta, og det eneste “kriteriet” for deltakelse er at du ønsker noen å snakke med.

Det er ofte slik at vi mennesker utsetter å ta tak i utfordringene våre. Kanskje har vi ikke energi eller ork til å prøve noe, eller kanskje tør vi ikke ta kontakt med noen fordi vi da må fortelle noen andre at vi har det litt vanskelig.

Vi som jobber i LINK har taushetsplikt, og det er ingen andre enn igangsetter og de andre medlemmene i gruppen din som vil vite at du deltar i gruppe hos oss. Det er også taushetsplikt mellom dere deltakere, slik at det er rom for å snakke om de vanskelige tingene.

Erfaringer fra andre grupper viser at det er godt å ha en egen arena for å snakke, lufte tankene, fortelle om erfaringer og opplevelser – og ikke minst høre hvordan andre både har det og løser sine utfordringer.

Ring oss eller send melding på 91 90 90 51 (bare si “jeg vil delta i en gruppe” – så tar vi det derfra;) – eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for å gi deg et innblikk i hvordan en samtalegruppe er.

Tør du ta steget mot å få det litt bedre fremover?

Husk å sjekke junk-mailen din for svar