Styret består av medlemmer som alle har et sterkt engasjement for selvorganisert selvhjelp.
Samlet har styret både bred formell og uformell kompetanse som ansvarlige for etablering og drift av LINK Bergen og omegn.

Lars T Hannevold

Lars T. Hannevold

Styreleder

Lars deltok i arbeidsgruppen som forberedte stiftelsen av LINK Bergen og omegn, og er utdannet førskolelærer. Han har bred organisasjonserfaring.

pexels-ann-poan-5797903

Trude Senneseth

Styremedlem

Trude er psykologspesialist og phd-student ved Høgskulen Vestlandet/Helse Bergen. Hun har jobbet som psykolog i kommunehelsetjenester og i spesialisthelsetjenester for barn og unge, for voksne og innen fengselsvesen. Hun tar for tiden doktorgrad på ledelse av innovasjon og samhandling i helse og velferdstjenester.

Christer E Olsen

Christer E. Olsen

Nestleder

Christer satt i arbeidsgruppen som forberedte stiftelsen av LINK Bergen og omegn, og er medlem i styret. Han har MBA i Teknologiledelse og bringer inn sin erfaring fra frivilligheten.  

Gifty Nordbø

Gifty Nordbø​

Styremedlem

Gifty har en master i sosiologi og jobberfaring fra organisasjonsutvikling. Hun er medlem i Brukerutvalget i Helse Bergen, og av komiteen Klinisk Etikk ved Haukeland sykehus.  Empowerment og flerkulturelle tema engasjerer henne; “Passion for difference” er hennes prosjekt utenfor LINK.

pexels-ann-poan-5797903

Camilla T. Søraa

Styremedlem

Camilla er terapeut hos Blå Kors Kompasset, og jobber med både individualterapi, gruppeterapi og formidlingsoppdrag. Hun har særskilt ansvar for gruppetilbud i Kompasset nasjonalt. Hun har jobbet med grupper siden 2001 og har lang erfaring fra psykisk helsevern, både spesialishelsetjenesten og på kommunalt nivå. 

pexels-ann-poan-5797903

Ingvill Skjold-Thorkildsen

Varamedlem

Ingvill har master i arbeids- og organisasjonspsykologi fra UIB, og videreutdanning i veiledning fra VID. Hun er avdelingsleder i SAMMEN Karriere, som er en del av Studentskipnaden på Vestlandet. 

Frode N. Rivli

Frode N. Rivli

Varamedlem

Frode er erfaringskonsulent ved Sandviken sykehus i Helse Bergen. Han ønsker å gjøre rus- og psykitatritjenestene bedre ved bruk av konsulentenes erfaringskompetanse. Som foredragsholder, snakker han om selvhjelpsgrupper, og nettverksarbeid og har egne erfaringer.