You are currently viewing Start det nye året med å snakke om det

Start det nye året med å snakke om det

Har ikke 2022 vært det året du drømte om? Eller har det har vært det, men noen deler lugger likevel? Kanskje det kan være godt å starte det nye året med å snakke litt om hvordan 2023 kan bli litt bedre.

I våre grupper får du verktøy for kommunikasjon og verktøy for bevisstgjøring. Du får øvd på å være en del av en gruppe og et fellesskap, samtidig som du kan lære mye om deg selv, dine handlingsmønstre og dine reaksjonsmønstre. Gruppene består av 5-8 faste deltakere, og du deltar selv så lenge du har behov.

Gratis tilbud til alle over 18 år

LINK sine samtalegrupper er for deg som har et behov for noen å snakke med, og du snakker om akkurat det som berører deg.

Noen ganger trenger du kanskje å snakke om ting som har skjedd tidligere, men som du har behov for å hente frem igjen. Noen ganger er det kanskje det du står i akkurat nå som trenger å luftes, mens en annen gang er det noe som skal skje der fremme som opptar deg.

Våre gruppedeltakere kommer i grupper av mange forskjellige årsaker. Noen har en veldig tydelig grunn til hvorfor de ønsker å delta i en samtalegruppe, mens andre ikke vet hvorfor. Vi pleier å si at det eneste kriteriet for å delta er at man har et behov for å snakke med noen. Kanskje finner du ut av hvorfor du ønsker flere å snakke med underveis?

Supplement

LINK Bergen og omegn skal være et supplement til andre tjenester og tilbud. Derfor inviterer alle som tar kontakt med oss til en gruppe-forberedende samtale. I samtalen går vi gjennom verktøyene vi bruker og forteller mer om hvordan gruppene våre er. Du som deltaker kan komme med eventuelle ønsker for gruppesammensetning. Sammen finner vi dermed ut om en LINK samtalegruppe er noe for deg, eller om det kanskje er andre tilbud som er mer passende i den situasjonen du står i.

Få mer informasjon

Fyll ut skjemaet under dersom du ønsker å bli invitert til en gruppe-forberedende samtale med oss! (Ps. selv om du kommer til samtale, så betyr ikke det at du må inn i en gruppe:)

Husk å sjekke junk-mailen din for svar